Pes je jediné stvoření na světě, které nás miluje víc než sebe.


Frisbee v Orlických a TOP s TOP

28.04.2014 16:58

V sobotu ráno jsme si přivstali a v 6 vyrazili s klukama do Orlických na DogFrisbee závody.

Cesta ubíhala celkem v pohodě a my včas dorazili a registrovali se.

Vyvenčit, rozehřát a můžeme s Bodienkem začít.

Začínalo se SuperMiniDistance (SMD) - no vítr nebyl na naší straně a vedlo se nám víc než bídně - celé tři body nás hodily na poslední místo v prvním kole.

Poté bylo DogDartbee a tam se nám taky nevedlo moc dobře - se 150 body sme skončili na 10. místě a postupovalo prvních 8.

Druhé kolo SMD nebylo o moc lepší a skončili sme předposlední.

Zato v KanJamu se nám dařilo - podařilo se mi hodit kasičku a tuším i vyhrát všechny mače - čepovalo se dobré 13° pifko, tak už nevím vše.

Večer se sešla pod altánkem super parta lidiček - povídalo se a smálo a popíjelo a smálo a popíjelo a povídalo a popíjelo....

Nedělní ráno bylo slunečné a bez větru - těšila jsem se na dnešní závody - bohužel než se začalo závodit, tak se zatáhlo a začalo celkem dost foukat.

Potom se zas vyklubalo sluníčko, ale foukat nepřestalo. Bodini se ale evidentně dobře vyspal a chytal i ty moje větrný shitky.

V Quadrupedu jsme se nějakou náhodou dostali do semifinále a pak do finále a pak najednou slyším, že hlásí, že bojujeme o první místo - hustý - to jsem fakt nečekala - Quad není (a ještě i nějakou dobu nebude) naše silná stránka, ale trénujeme... Vítr pořád foukal a to dost nárazově, takže  nešlo odhadnout co udělá s diskem - ale nakonec po blbě hozeném disku sme skončili na druhém místě - tož dobrý :-D

A náš oblíbený Paralelní Time Trial - Boďa je rychlej a když se dobře vyspí, tak i dobře chytá - dnes to i na tu větrnou "pomoc" šlo a po napínavém souboji jsme se dostali až do finále a opět bojovali o první místo - i to nám o ždibec uteklo a tak sme skončili na krásném druhém místě.

Co napsat závěrem... Byl to fain víkend se super závodícíma lidičkama. Nejsem si jistá, jestli bylo vše podle pravidel DogFrisbee a vůbec tam bylo pár kixů. Pivo bylo dobré - jídlo nic moc. To mělo i dopad na náš trávící systém a po jedné návštěvě toalety jsem přišla za Martinem Stoklasou a říkám mu - "Martine, jsem ráda, že máte s Luckou rádi svoje - a naše - zadnice a do Židlochovic ste pořídili kvalitní toaleťák." - na což Kámen reagoval - "To je pravda - nechápu, proč tady na tomto jednovrstvém šmirglapíru je napsáno TOP." - to totálně zabil Martin Motrinec větou "TOP - Totálně Odřená Prdel." :-D

Tož na dalších závodech naházenou...

 

Pan Důležitý - Bodie Crazy Hola-Hopa (3y) se dvěma vítěznými plackami

—————

Zpět



www.rak-brno.cz