Pes je jediné stvoření na světě, které nás miluje víc než sebe.


Soběšice - mini Labrador sraz

15.06.2008 15:00

Dnes měl být první štěněcí Labrador mini sraz Brno, tak sme se od rána těšili, kdy už konečně bude před 15 hod, abychom mohli vyjet ;o)

A dočkali jsme se - jeli sme brzy, abych mohla otevřít areál a zkontrolovat to tam, pak jsme s Chandlerkem šli pro ostatní na zastávku - už tam byla Matik a Tony s Engi a Teruška s Brixie a za chvilku dorazila i Simik s Lilly - nejmladším štěndem.

Šli jsme do areálu a zavřeli dveře a konečně vypustili nadržená šteňata - ty si spolu hráli a hráli a hráli a hráli....

Chandlerek (3 a 1/4 měsíce) si oblíbil Lilly (2 měs). Brixie (4 měs) si zase vyhrála s Enji (5 a 1/2 měs).

Na těch štěndách bylo krásně vidět, jak rychle rostou - ani se mi nechce věřit, že ke konci prázdnin budu mít doma takovýho dlouhonohýho "pavouka" jako je Enji - ale taky sme prošli pubertou ;o) TADY jsem přihodila odkaz, jak štěnda rostou podle tabulek.

Štěňátka si vytrvale hrála dvě hodiny - s menšíma pauzama, kdy někdo na chvilinku odpadnul, ale byl rychle vrácen do chumlu.

Chandlerek byl jedinej chlap a zlaťáček mezi třema černejma fenečkama ;o)

Zemby všechny štěňata ládovala rozčtvrcenejma piškotama, až se jedno poblilo a ostatní se na to hned vrhli - nejvytrvalejší byla Brixie - té ty zvratky tak lákaly, že i ztratila zájem o hru.

Po dvou hodinách, kdy už štěňata vypadala vylítaná, tak jsme se posbírali (člověk by neřekl, že i takový štěně má na procházce krámů jak malý mimino) a že půjdeme na pifko na Myslivnu. Cesta byla pohodová, příjemná procházka lesem asi kilometr - všechny štěnda ji vzládly - dokonce i Lilly !!! s menší pauzou v náručí paničky. Jaké zklamání bylo, když Myslivna byla zavřená bo v sobotu tam prý byla svatba o 180 lidech (uf - tolik lidí ani neznám ;o))

Do toho začal Chandlerek fňukat, že už je unavenej (jak začne pískat, je přetaženej a musí hned spát), tak jsme sedli všichni na autobus a jeli směr Krpole - nás 5 + 4 labradoří štěňata a v autobuse už seděl vodící labrador - ale všichni byli hodní jak andílci. Rodiče bydlí kousek pod Soběšicema, tak jsem u nich vystoupila a nechala u nich Chandlerka vyspat a pak jsme si zavolali odvoz a jeli jsme domů, příjemně ucaprtaní, kupodivu bez klíšťat a s pocitem příjemně stráveného nedělního odpoledne.

Těšíme se na další štěněcí akci!!!!!

 

 

 

—————

Zpět



www.rak-brno.cz